handdator

Visa fullständig version : AEM Hur starta?


Silver-95
2004-03-03, 08:46
Måste man sätta dit MAP och lufttempgivare eller kan man ladda ner filer till helt original.
Var hittar man i så fall dessa filer? (Mer precist än aem-sidan)
Har laddat ner laddat in program men bilen startar inte.
Löser jag inte detta snart får Supran bli ett boj-sänke.
Jävligt tacksam om nån har något tips.
Skulle även kunna tänka mig att betala för att få det gjort om det sker här nere i Växjö.

Tack på förhand

suprasam
2004-03-03, 11:38
Om du inte redan läst det här så är det väl dax nu :-)
http://www.horsepowerfreaks.com/TechArticles/AEM/AEM%20Install%20FAQ.doc

Silver-95
2004-03-05, 15:22
Tackar tackar ska pröva nu i helgen om vi hinner.
hör av mig med info nästa vecka.

suprasam
2004-03-05, 18:02
Lycka till :D

Fonz
2004-03-05, 22:57
Bäst att göra det ordentligt och byta till map och iat...speciellt om man ska ladda på lite...
Du har väl skaffat en CDI-box typ HKS DLI, AEM CDI m.m..........

Silver-95
2004-03-06, 19:49
Nu startade den , tack för tipset.

Har inte köpt någon cdi-box.
Är det något du rekommenderar?
Underlättar det mappningen?

Tack på förhand.

Silver-95
2004-03-06, 19:53
Sitter förresten MAP och IAT på nu.
Bilen står på pallbockar för ombyggnad inför elmia så hinner nog inte göra någon mappning nu . Kör troligtvis på originalboxen till Jönköping eller vågar man ta bilen upp dit med bara en "base-map" direkt in i boxen?
Finns ju en Halv supra till salu på mobile om det skiter sig :)