handdator

Visa fullständig version : Xantim byter mätare


Rainman
2004-05-06, 23:41
Xantim får lite hjälp att byta mätare i sin bil. 8)

http://w1.854.telia.com/~u85438191/bilder/HPIM1956.jpg

turbotomas
2004-05-07, 00:07
Ja, här ser vi den tydliga skillnaden mellan MkIV och MkIII ägare.
Medan MkIII ägaren självmant kan genomföra ett motorbyte så krävs det 3 MkIV ägare för att byta ut en mätare :)

Obs! Stor portion ironi i texten ;)

Mvh, Thomas

de Schalom
2004-05-07, 00:12
Ja, här ser vi den tydliga skillnaden mellan MkIV och MkIII ägare.
Medan MkIII ägaren kan självmant genomföra ett motorbyte så krävs det 3 MkIV ägare för att byta ut en mätare :)

Obs! Stor portion ironi i texten ;)

Mvh, Thomas

Haha, rågarvade när jag läste det...haha

Rainman
2004-05-07, 00:19
Ja, här ser vi den tydliga skillnaden mellan MkIV och MkIII ägare.
Medan MkIII ägaren kan självmant genomföra ett motorbyte så krävs det 3 MkIV ägare för att byta ut en mätare :)

Obs! Stor portion ironi i texten ;)

Mvh, Thomas
*asg* Självklart! En meckar, en har kunskapen & en hejjar på! :D *garvar*

Mattsson
2004-05-07, 02:03
Ja, här ser vi den tydliga skillnaden mellan MkIV och MkIII ägare.
Medan MkIII ägaren kan självmant genomföra ett motorbyte så krävs det 3 MkIV ägare för att byta ut en mätare :)

Obs! Stor portion ironi i texten ;)

Mvh, Thomas
*asg* Självklart! En meckar, en har kunskapen & en hejjar på! :D *garvar*

+ en fjärde som får fota eländet så att 900 pers till kan verifiera att allt gått rätt till...

Supramannen
2004-05-07, 14:12
Håll er nu till vad tråden handlar om..
(Xantim byter mätare)

Fotboll kan snackas i en tråd avsett för det under Skitsnack!

Zomarspeed
2004-05-07, 15:17
jap eller britt supra? :D

Borsta
2004-05-07, 15:38
jap eller britt supra? :D

Tekninskt sett både och!! :lol:

Xantim
2004-05-07, 17:45
Det är en jap från england :wink:

Det va km/h från japan sen har dom konverterat den till MPH genom en liten box som dom kopplar in på hastighetsmätaren som gör att det blir MPH. Så nu har vi tagit bort mätarn och konverteraren och stoppat dit en TRD 320km/h mätare istället.

Om man aldrig har bytt en mätare på en supra tidigare så är det skönt att ha nån som har gjort det ett X antal gånger :D

Zomarspeed
2004-05-09, 00:24
Förresten, har du tripelmätare på höger sida orginal? Eller nån som vet vilka supror som har det över huvud taget? (Höger om RPM mätaren).