handdator

Visa fullständig version : Mkiv delar Org: Ic, turbons, m.m


Hogge
2003-04-20, 12:56
hallåa,

Detta är lite grejer som jag och min vän, har fått över under vinterns ombyggnationer!!!

säljer två uppsätningar av Orginal turbons (Bra skick
på alla fyra turbon). Pris= Diskuteras!

Org Grenrör och wastegates,
luftmägndsmätare, nyblästrade turborör, m.m. Pris= Diskuteras


Har en Org Ic. Pris= 1000kr

Crom Vacum rör ( sitter ovanför turbona ), har
även cromat horn ( som sitter fast i grenröret och går
till huvskopet ). Pris= Billigt!

Org koppling ca: 30mil körd. Pris=Diskuteras!

Metanol kylnig (komplett till Mkiv) Pris= 1000kr!

M-v-Supra-h: Hogge
[/list]

scts
2003-05-16, 12:30
Finns ic'n kvar?

Hogge
2003-05-23, 21:46
Jag har det mästa kvar....

Björn Larsson
2003-05-25, 12:03
Hur är skicket på icn? Min är nämligen rätt dålig, nästan alla flänsar är borta...

Hogge
2003-05-31, 17:43
Den jag har kvar är dålig....
kan tyvärr inte sälja denna ( Skit ) Ic......
Ska kasta denna ic på tippen tror jag......


M-v-supra-h Hogge

Rainman
2003-06-01, 00:33
Den jag har kvar är dålig....
kan tyvärr inte sälja denna ( Skit ) Ic......
Ska kasta denna ic på tippen tror jag......


M-v-supra-h Hogge
Tips!
Ta en bild på den & lägg upp här. Kanske är någon som vill ha den för en billig peng...(synd å kasta tänkte jag)

Supramannen
2003-06-01, 11:19
Hur är skicket på icn? Min är nämligen rätt dålig, nästan alla flänsar är borta...

HAr också ic kvar, fint skick

BlyfotFredrik
2003-06-01, 15:56
Supramannen har du kvar den fortfarande? Jag kan va intresserad vad vill du ha för den isåfall? :?:

sensei
2003-06-19, 20:56
Hej, ni får ursäkta min okunnighet, men vad kan man jämföra en orginal turbo ifrån en supra mkiv med för andra turbos?

Björn Larsson
2003-06-20, 10:16
Hur är skicket på icn? Min är nämligen rätt dålig, nästan alla flänsar är borta...

HAr också ic kvar, fint skick
Tack för erbjudandet men jag haar lyckats skrapa ihop lite pengar så jag satsar på en greddy ic.
Björn

Hogge
2003-08-12, 16:49
Har stort sett alla grejer kvar om det är nån som undrar!

Supra anton
2003-08-19, 15:11
Har du turbosarna kvar?

Slowpoke
2003-08-19, 15:20
Har du turbosarna kvar?

Turboras är jobbigt...

Hogge
2003-08-19, 16:00
supra anton,

turbosarna är kvar, 4st

Slowpoke
2003-08-19, 16:19
Hogge,

Hur går det med era twin setups? Har inte hört något alls? Har ni något med STTs vita Supra i Tunertestet att göra?

Mvh

Supramannen
2003-08-19, 16:39
Hogge,

Hur går det med era twin setups? Har inte hört något alls? Har ni något med STTs vita Supra i Tunertestet att göra?

Mvh

Nu ska jag komma med liten rykten, enligt va jag har hört har ett shortblock spikats sönder och även en topp haft sönders,

Man kan inte räkna med att det ska gå bra med orginal soppasytem och lamda 1.....och uppge 650hk

Kom över med eran bil Hogge så ska jag bygga en bil som gör 230blås på strippen

Mvh
Rco

Supra anton
2003-08-19, 16:52
Är ev intresserad , mina turbos rasade förra veckan. :cry: Vilket skick, rullat hur många mil?

Supramannen
2003-08-19, 17:16
Är ev intresserad , mina turbos rasade förra veckan. :cry: Vilket skick, rullat hur många mil?

Har som sagt orgianl turbos också i ny skick,

Slowpoke
2003-08-20, 03:35
Hogge,

Hur går det med era twin setups? Har inte hört något alls? Har ni något med STTs vita Supra i Tunertestet att göra?

Mvh

Nu ska jag komma med liten rykten, enligt va jag har hört har ett shortblock spikats sönder och även en topp haft sönders,

Man kan inte räkna med att det ska gå bra med orginal soppasytem och lamda 1.....och uppge 650hk

Kom över med eran bil Hogge så ska jag bygga en bil som gör 230blås på strippen

Mvh
Rco

Ouch!

Hogge, stämmer detta?

suprasam
2003-08-20, 08:54
Metanol kylningen kan vara intressant om det är av typen Aquamist eller
ngt liknande.

Supra anton
2003-08-20, 15:13
Lutar åt att jag tar ett singel kitt av dej rickard. Lika bra när man ändå håller på. Saknas lite lax just nu bara.

Hogge
2003-08-20, 17:28
Hogge,

Hur går det med era twin setups? Har inte hört något alls? Har ni något med STTs vita Supra i Tunertestet att göra?

Mvh

ja det är en av bilarna som är med där........

Hogge
2003-08-20, 17:32
smannen,

rykten är rykten, tro vad du känner för....
Tack för erbjudandet men jag står över. Låter
min bondtrimmare på fastmec göra jobben istället...

Supramannen
2003-08-21, 00:28
smannen,

rykten är rykten, tro vad du känner för....
Tack för erbjudandet men jag står över. Låter
min bondtrimmare på fastmec göra jobben istället...

Ja vissa saker är nog rykten som du säger men vissa saker stämmer, vet folk som stod med när den rasa vid bänkningen och att den inte alla gav nått pulver....

Har du inte märkt att det kan va dyrt med "bonnmeck", blir ofta dyrare i längden....Man behöver inte ha dom dyraste grejerna, kolla på SMR Supran den är bygd med budget i tanken och den gick 10,04 i första reporna med nya lådan, den lämnar ca 950hk

mvh

Hogge
2003-08-21, 20:16
smannen,

den bil du menar är inte min, utan bennys bil ( den vita ), å när den benkades var den inte klar heller med alla mods å justeringar, som han har nu.....
jag kan inte påstå att det är dyrt å dåligt som Fastmec har fixat på min bil...
+ att vi är rätt ensamma om att ha detta kit i våra bilar, än så länge!

Supramannen
2003-08-22, 02:44
OKEY

inte din bil, men funkar det då...vad jag har hört strular det bara och ser ut som s....t

Hogge
2003-08-25, 16:39
smannen?

Tycker du det så tyck det....
för mig kvittar det......

Supramannen
2003-08-25, 18:47
Javisst

Men viktigast är att ni är nöjda, men borde ni inte kräva att bilarn funkar också

Hogge
2003-08-29, 17:35
funkar gör det nu!
tror du själv att
nyutväcklade system som alldrig har gjorts tidigare ska funka klockrent första gången.....
Allt måste justeras å testas. Visst har det inte varit en dans på rosor hela tiden, men slutresultatet är mycket bra!

Supramannen
2003-08-29, 17:55
funkar gör det nu!
tror du själv att
nyutväcklade system som alldrig har gjorts tidigare ska funka klockrent första gången.....
Allt måste justeras å testas. Visst har det inte varit en dans på rosor hela tiden, men slutresultatet är mycket bra!

Kul

Vad det värt att va test apor, blev det billigare än klar kit som finns på markanden, finns kit som kostar 30k i dagens läge som leverars 650k-700hk

Sen när du säger att det funkar, har du några resultat, nått som går att tapå, Bilsport test vissa inte på nått, är samma prestanda som vilken Stark BPU bil som helst har....

Alltså Fakta, tider, riktiga bromspapper eller liknade

suprasam
2003-08-29, 17:56
Vad ger det för effekt då och vad e gjort med bilarna ?

LiMPAN
2003-08-29, 19:10
finns kit som kostar 30k i dagens läge som leverars 650k-700hk



Hej, jag är inte så insatt bara lite nyfiken, om man köper ett 650-700hk-kitt, rasar det efter en vecka eller håller det??

Supramannen
2003-08-29, 22:50
finns kit som kostar 30k i dagens läge som leverars 650k-700hk



Hej, jag är inte så insatt bara lite nyfiken, om man köper ett 650-700hk-kitt, rasar det efter en vecka eller håller det??

Det va bara turbo kitet jag syfta på , är mer saker som måste komma till för att nå dom hästarna

LiMPAN
2003-08-30, 12:59
ok, tänkte väl.

Hogge
2003-09-01, 17:11
smannen, suprasam,

Inga tider eller uppgifter finns än, inga nya bromspapper. kommer så småning om.
Jag tycker det har varit värt att vara testapa, inge tvivel på den saken, de är kul med lite nya saker som utvecklas till supror......

Vad som är gjort med bilarna i stora hela är:

Ny turbo sida.
ny databox.
Modefierat soppa system.

Supramannen
2003-09-01, 17:34
Som sagt

Viktigast är att du är nöjd, så länge det är så är allt frid och fröjd

Ps: Skulle ta mig en funderar om företaget som meckar kläcker ur sig att den supra som är snabbast i Europa och går 10,19 i den repan, enligt dom skulle gå på 5 burkar, tills man inte presterat nått ska man va lite försiktig med sånna utallanden (fastmeck) alltså

Slowpoke
2003-09-01, 20:54
smannen, suprasam,

Inga tider eller uppgifter finns än, inga nya bromspapper. kommer så småning om.
Jag tycker det har varit värt att vara testapa, inge tvivel på den saken, de är kul med lite nya saker som utvecklas till supror......

Vad som är gjort med bilarna i stora hela är:

Ny turbo sida.
ny databox.
Modefierat soppa system.

Vilken box kör ni på?

suprasam
2003-09-01, 21:54
Om det är samma som den vita så är det en extra box som lurar orginal ECU kommer inte ihåg vad den heter men den verkade funka ung. som en bränsledator där man ändrar hur mycket soppa motorn får vid olika rpm. . Hogge har ni bytt spridare och soppasystem ? Om inte hoppas ni inte plockar ut för mycket med orginal spridarna allt över 550 hp är att be om det då kommer spridarna gå med nästan 100% duty cycle.

Hogge
2003-09-06, 20:35
slowpoke, suprasam,

kör på civinko box ( vet inte riktigt hur det stavas )..
Spridare har vi inte bytt, civinko killarna var upp å programerade våra databoxar..... dom har alldrig programeras in i en supra förut....
ganska smidigt med å ställa in laddtrycket med. det är bara ståppa in ett
visakort ( som vi kallar det ) i databoxen. med det laddtrycket vi vill ha, tar bara en sekund.

Slowpoke
2003-09-07, 04:45
slowpoke, suprasam,

kör på civinko box ( vet inte riktigt hur det stavas )..
Spridare har vi inte bytt, civinko killarna var upp å programerade våra databoxar..... dom har alldrig programeras in i en supra förut....
ganska smidigt med å ställa in laddtrycket med. det är bara ståppa in ett
visakort ( som vi kallar det ) i databoxen. med det laddtrycket vi vill ha, tar bara en sekund.

Tack för svaret! Vart kan man läsa mer om denna box? Mitt visa kort ligger bara och dammar i alla fall =)

Hogge
2003-09-08, 19:31
slowpoke,

gå in på "www.civinco.com"

produkter, sedan Engine electronics (Boost commander )....
en sådan liten box är det, fast i silver.....

M-v-supra-h: hogge

Slowpoke
2003-09-08, 21:26
slowpoke,

gå in på "www.civinco.com"

produkter, sedan Engine electronics (Boost commander )....
en sådan liten box är det, fast i silver.....

M-v-supra-h: hogge

Tack Hogge!

suprasam
2003-09-09, 13:53
Har redan ett AEM och ett bredbands lamda kit, vad kostar
Boostcommandern ? och vad kan den förutom laddtryck kan den fixa tändning fuelmappar o.dyl som ett AEM kan ?

Hogge
2003-09-12, 18:00
suprasam,

Boxen fixar också tändning, fuelmapp m.m
Vad den kostar hänvisar jag dig till fredrik på fastmek, (fastmec.com)
och om du vill veta mera....

M-v-supra-h: hogge

Hogge
2003-09-12, 18:00
Slowpoke,

var så lite så!

suprasam
2003-09-13, 23:09
Hogge har du dynat din bil eller G-techat den ?
Är intresserad av lite siffror .

Hogge
2003-09-20, 12:07
suprasam,

har inte gjort det ännu, blir i framtiden
nån gång.

Hogge
2003-09-20, 12:10
supramannen?

har hört lite rykten om att du har blivit av
med din importör. Ni har visst inte samma åsikter om hur en bil ska trimmas.....
Stämmer det?

Supramannen
2003-09-21, 01:14
Vem, Powerhouse eller, vi har ett bättre och större sammarebete än nånsin

Jag är återförsäljare för samma firmor som alltid

Är det samma källa som tror mna bilar går på 5 burkar eller, om ni är ute efter att sprida dynga så kommer du inte bli långvarig här

Hogge
2003-09-24, 16:44
smannen,

Vem har sagt något om att sprida dynga, jag är helt enkelt nyfiken
om det stämde.....
Skulle inte tro att jag har nån nytta av att tracka folk...

Supramannen
2003-09-24, 16:49
okey lungt

men helt felaktigt rykte