handdator

Visa fullständig version : Nya G-tech, någon som har provat den??


pemo
2003-06-23, 09:37
Någon som har provat den och vad tyckte ni?

/Per

Rainman
2003-06-23, 10:48
Jag håller på att läsa instruktionsboken....
Det där är lite "nytt" för mej, så jag hajade inte så mycket... :mrgreen:

Gillar du den?

pemo
2003-06-23, 10:52
Nice (läs avundsjuk :) ). Tycker att den är riktigt snygg och skall vad jag har hört vara mycket bra, tänkte om det är någon som har testat den på supran.

Skulle vara kul om du kunde återkomma med lite tider och dyl.

du har även PM Rainman.

/Per

Jag håller på att läsa instruktionsboken....
Det där är lite "nytt" för mej, så jag hajade inte så mycket... :mrgreen:

Gillar du den?

Fonz
2003-06-23, 11:41
Har den kommit i "metric" utförande nu?
Den fanns bara i "mile" när kollade sist....

Rainman
2003-06-23, 12:12
Det är metric på den har jag sett.
Jag ska bara förstå mej på den...sen ska jag såklart testa. :D
Återkommer med lite tider å sånt....

pemo
2003-06-23, 12:13
Nice 8)

Det är metric på den har jag sett.
Jag ska bara förstå mej på den...sen ska jag såklart testa. :D
Återkommer med lite tider å sånt....

Force
2003-06-24, 01:39
kom med posten idag :) skall bara kalibrera den... Finns gratis uppgraderingar till 3.0 (metric + lite annat) på hemsidan och ett PC analys program som är ganska coolt, vi som har nya g-techen borde dela med oss av våra "runs" så kan man jämföra i G-tech PASS programmet...

l8t3r

mvh
/Jonas

pemo
2003-06-24, 08:24
Du också :) nu blir jag avis (måste ha en sådan).

kom med posten idag :) skall bara kalibrera den... Finns gratis uppgraderingar till 3.0 (metric + lite annat) på hemsidan och ett PC analys program som är ganska coolt, vi som har nya g-techen borde dela med oss av våra "runs" så kan man jämföra i G-tech PASS programmet...

l8t3r

mvh
/Jonas

Supramannen
2003-06-24, 10:53
kom med posten idag :) skall bara kalibrera den... Finns gratis uppgraderingar till 3.0 (metric + lite annat) på hemsidan och ett PC analys program som är ganska coolt, vi som har nya g-techen borde dela med oss av våra "runs" så kan man jämföra i G-tech PASS programmet...

l8t3r

mvh
/Jonas

DEt är redan rätt firmware i den, alltså metric

Supramannen
2003-06-24, 10:54
Du också :) nu blir jag avis (måste ha en sådan).

kom med posten idag :) skall bara kalibrera den... Finns gratis uppgraderingar till 3.0 (metric + lite annat) på hemsidan och ett PC analys program som är ganska coolt, vi som har nya g-techen borde dela med oss av våra "runs" så kan man jämföra i G-tech PASS programmet...

l8t3r

mvh
/Jonas

Bara maila

Har på hyllan, ge mig namn och adress så har du en snart i lådan

Supramannen
2003-06-24, 10:55
Har den kommit i "metric" utförande nu?
Den fanns bara i "mile" när kollade sist....

Ja den finns i Metric, jag har på hyllan om du vill ha

Hör av dig

Force
2003-06-24, 16:12
kom med posten idag :) skall bara kalibrera den... Finns gratis uppgraderingar till 3.0 (metric + lite annat) på hemsidan och ett PC analys program som är ganska coolt, vi som har nya g-techen borde dela med oss av våra "runs" så kan man jämföra i G-tech PASS programmet...

l8t3r

mvh
/Jonas

DEt är redan rätt firmware i den, alltså metric

Japp den jag fick har 3.0 vilket är perfekt, men det finns ju äldre versioner = gratis uppgradering :)

Peppe
2003-06-29, 15:37
Supramannen>> Vad ska du ha för dem?

MR2-Mannen
2003-06-30, 04:34
Kan rekommendera dom! Har köpt 2st utav Rickard, har dock ej hunnit/orkar testa dom än....Kanske borde läsa manualen först ;)

Z_Lopez
2003-07-02, 00:25
Någon som har provat den och vad tyckte ni?

/Per


japp.. jag o tom prövade efter vi hämtade den hos rickard..

fast på en dodge ram (van) 89.... från täby till sthlm.. inga roliga siffror alltså..

0 - 100 på 10 sek eller nåt..

ha ha

o de med 5 pers i bilen o en hund.. ha ha

pemo
2003-07-02, 09:14
Någon som har provat den och vad tyckte ni?

/Per


japp.. jag o tom prövade efter vi hämtade den hos rickard..

fast på en dodge ram (van) 89.... från täby till sthlm.. inga roliga siffror alltså..

0 - 100 på 10 sek eller nåt..

ha ha

o de med 5 pers i bilen o en hund.. ha ha

hahhahaha :lol:, samma för mig när jag skulle testa min AP22:a, som jag trode hade gått sönder, körde då med min trött 740 gle -86 0-50 på 7,8 sek (var inte riktigt full gas men nästan, ville spara automatlådan). Kan vara säga satan vad slö den är :lol:

Någon som har testen g-techen på sin supra ännu?

/Per

Rainman
2003-07-02, 13:55
Någon som har testen g-techen på sin supra ännu?

/Per
Euhm...jag lånade en förut...jag har inte kvar den...han aldrig testa....

SupraMagnus
2003-07-08, 15:22
Fick hem min nya gtech i går från Rickard
Makalös manick får jag säga ... :D
Den slår den gamla med hästlängder !
Den kan det mesta och lite till .
Var ute och testade den med en automatare , repeterbarheten är kanon.
10 poäng !!
Programvaran är också ett mycket bra hjälpmedel .

http://user.tninet.se/~pgs366v/gtechprg.jpg

/Magnus

Nikorasu
2003-07-08, 15:30
Vill ha en sån jävel, kanske vid löning, vem vet, blev frestad som fan av den när Nikki demade den på vägen ner till Preem macken i MR2:an ;)...

Force
2003-07-08, 17:43
Någon som är sugen på att byta lite g-tech filer? Jag har diverse bilar sparade bla min supra, skulle väldigt gärna ha någon annan att jämföra med! :)

mvh
Jonas

SupraMagnus
2003-07-09, 20:29
Kopplade in den på min drygt 30år gamla Gibson SG och den kunde t.o.m. analysera ackorden reaktionstid m.m. :lol:

http://user.tninet.se/~pgs366v/gtech3.jpg

:D :D :D

M.v.h.

/Magnus

Nrn
2003-07-10, 19:27
Den fungerar kanon, tiderna är ju svårt att avgöra med men slutfarten stämmer kanonbra med tidkorten!

Köpte BTW min av herr forumägare! :)

Mvh /Nicke

TomSid
2003-07-21, 03:04
Hur exakt är den nya Gtechen?
Någon som vet?