handdator

Visa fullständig version : Ang TRD 320 km/h mätaren


Ulrik
2006-03-07, 22:30
Har hört att den inte ska passa....
Men sen har jag även hört att man kan flytta över själva "brickan" eller ja panelen där det står 320km/h över till den gamla mätaren.
Då passar den ....

Men hur blir det då ?
Det är bara för "looken" då ?
Att där bara står 320 km/h men mätaren går högst till 300 ?

Förklara någon ? :roll:

http://img434.imageshack.us/img434/9968/trd320k6fz.jpg (http://imageshack.us)

http://img434.imageshack.us/img434/9734/meters3ej.jpg (http://imageshack.us)

Supramannen
2006-03-07, 22:42
Med lite klipp och klister blir det perfa

Ulrik
2006-03-07, 22:47
Med lite klipp och klister blir det perfa

Ingen tvekan om det.
Fast det är bara för "looken" då ?
Att man har 2 st TRD mätare typ ?
Så den går bara till 300 km/h fast det står 320km/h ?

Inte för att jag tror att man kommer upp i den hastigenhten.
Men bara undrar. :D

SupraPierre
2006-03-07, 22:53
Med lite klipp och klister blir det perfa

Ingen tvekan om det.
Fast det är bara för "looken" då ?
Att man har 2 st TRD mätare typ ?
Så den går bara till 300 km/h fast det står 320km/h ?

Inte för att jag tror att man kommer upp i den hastigenhten.
Men bara undrar. :D

Det är endast för syns skull... du kan få nålen på din vanliga mätare att gå över 300 km/h sträcket också ;)

ska du sälja din gammla mätartavla så är ja intresserad...

Supramannen
2006-03-08, 00:53
Nej den går till 320km/h ingen fejk mätare

Supragrappen
2006-03-08, 08:19
ska du sälja din gammla mätartavla så är ja intresserad...

Du kan få köpa min 180/kmh :D

SupraPierre
2006-03-08, 17:32
ska du sälja din gammla mätartavla så är ja intresserad...

Du kan få köpa min 180/kmh :D

Har redan en mätare som går till 300 km/h + att den går till 180 m/ph... vill ha en som bara visar km...

Supramannen
2006-03-08, 17:35
Köp en TRD 320km/h billig och nice

PMG
2006-03-20, 14:09
pris?

Supramannen
2006-03-20, 15:07
pris?

2500kr

bagge
2006-03-20, 17:33
lånar tråden lite .. hur mkt gör era supror nån som testat å komma upp i 300 ?

Rainman
2006-03-21, 08:22
lånar tråden lite .. hur mkt gör era supror nån som testat å komma upp i 300 ?
Har inte testat.

Zazzin
2006-03-21, 10:46
lånar tråden lite .. hur mkt gör era supror nån som testat å komma upp i 300 ?

http://www.supramannen.com/viewtopic.php?p=43261#43261

Supramannen
2006-03-22, 14:22
nu finns det massa 320km/h TRD i lager

Lövan
2006-03-22, 22:11
Jag var på ett höghastighetstest i Finland och hade 286km/h på polisens laser och då var mätarna förbi 300. =)

Zofix
2007-11-04, 10:18
Hope it is ok that i write in english, but did the 320km/h tach actually fit in a EU/US-spec supra? I got a US-spec supra and I'm thinking about ordering a 320km/h tach, but i want to know if it fits or not before i order it. Thanks!

TTHampZZ
2007-11-04, 11:38
nu finns det massa 320km/h TRD i lager


vad tar du før dom?

prosty
2007-11-04, 12:18
Enl gps så går min bil 255 km/h när mätarn visar 265 ungefär. med 19" fälgar. så det är ju rätt okej

Supramannen
2007-11-04, 12:20
vad tar du før dom?

2500kr..........