handdator

Visa fullständig version : restriktor


struman_mkiv
2007-01-21, 21:17
hejsan jag undrar om det bara är på mkiv japsen ska vara restriktor brickor eller om det är på euro modelerna med

/lars

Rainman
2007-01-21, 21:18
Det är bara på Japsen det behövs.

struman_mkiv
2007-01-21, 21:21
Det är bara på Japsen det behövs.

så om man sätter dit euro turbos behöver man inte en restriktor?

/lars