handdator

Visa fullständig version : MapEcu 2


CasteN
2007-02-21, 13:47
Vem/vilka mappar mapecu2 ? sitter monterat o klart. gärna ett riktpris för mappning.

/casten

Ulrik
2007-02-21, 13:54
Eftersom SMR mappar ECU 1, så borde väl dom kunna fixa 2an med tycker man...
:)

// André

bert0
2007-02-21, 14:36
Lite fel ställe o fråga på kanske?
Eftersom man inte får göra reklam för andra företag?

Men SMR lär ju göra det?

CasteN
2007-02-21, 15:40
Lite fel ställe o fråga på kanske?
Eftersom man inte får göra reklam för andra företag?

Men SMR lär ju göra det?

ja då kan rickard skriva jag gör det och det kostar ca, eller så skriver han jag gör det inte och rekomenderar nån annan.

Supramannen
2007-02-21, 19:04
Då vi har stört erfarenhet av MAP ecu och är dom som sålt mest och dom vi jobbar med är USA distrubitur för Map ecu så kan vi mest om dessa, men det finns ju alltd små firmor som annser sig kunna mer..:)

5-10k tar vi

Ulrik
2007-02-21, 21:05
Då vi har stört erfarenhet av MAP ecu och är dom som sålt mest och dom vi jobbar med är USA distrubitur för Map ecu så kan vi mest om dessa, men det finns ju alltd små firmor som annser sig kunna mer..:)

5-10k tar vi

Inte för att vara petig, men hur vet man vad det blir ?
Är det per timme, eller hur fungerar det ? :)
För 5 till 10k är stor skillnad....

Om allt sitter monterat o klart, bara mappningen kvar...pris?

// André

Supramannen
2007-02-21, 21:28
Inte för att vara petig, men hur vet man vad det blir ?
Är det per timme, eller hur fungerar det ? :)
För 5 till 10k är stor skillnad....

Om allt sitter monterat o klart, bara mappningen kvar...pris?

// André

Ja det går på timma, då det aldrig BARA är att mappa, det strular alltid och saker tar tid....

Har man köpt saker hos mig så finns det ofta ett fast paket pris, ink allt...

CasteN
2007-02-21, 22:50
5k är det helt klart värt.

Supramannen
2007-02-21, 23:23
5k är det helt klart värt.

Det kostar det troligen ej då det oftast landar uppåt 7-8k men säga ett fast pris på nått som tar sån blandad tid går ej..

5-10k får man räkna med

Ulrik
2007-02-22, 09:15
Ja det går på timma, då det aldrig BARA är att mappa, det strular alltid och saker tar tid....

Har man köpt saker hos mig så finns det ofta ett fast paket pris, ink allt...

Mmmm verkar alltid vara något som vill/ska strula till sig....
Synd att saker inte kan gå felfritt :)
Bra då har man lite koll hur det ligger till....

// André

Supramannen
2007-02-22, 11:25
Mmmm verkar alltid vara något som vill/ska strula till sig....
Synd att saker inte kan gå felfritt :)
Bra då har man lite koll hur det ligger till....

// André

Ja så är det alltid, alla säger den är bara mappa, jag har fixat allt..Första repan ut skjuter man Ic röret och måste riva fronten tex...