handdator

Visa fullständig version : Tappar laddtryck?


Bateman
2003-09-08, 06:33
Har dom senaste dagarna sett att laddet sjunker, detta har den inte gjort förut!
1, 2 å 3:ans växel går det inte ens få den å ladda mer än 1bar även om boostcontrolern e på max! Gasar man på högre växlar så kan den ladda rätt mkt men tappar snabbt tryck allt eftersom varvet ökar, vid ca 6000rpm e den nere på 1 bar...
E rätt säker på att det e nått läkage nånstans mellan turbo å insug, den blåryker ju inget så det bör ju inte vara nått större fel på turbosarna, tänkte bara vädra ämnet lite här å se om det finns fler idéer?

//Björn

Slowpoke
2003-09-08, 12:59
Intressant, berätta mer, har du kollat efter läckor?

Tryck klockorna? Är det i TTC mode det händer?

Vad gissar du på att det kan vara?

suprasam
2003-09-08, 20:32
Detta kanske kan hjäla lite
http://www.supraforums.com/showthread.php?s=&threadid=78644

Lycka till

Bateman
2003-09-08, 20:43
Ska trycktesta imorgon!

Återkommer med uppdateringar...

Tack för länken Suprasam!

//Björn

Bateman
2003-09-09, 19:34
Har nu trycktestat å med min vanliga tur så hittade jag givetvis inget läkage...
Gjorde som dom beskrev i länken som suprasam skickade!

Förslag e varmt välkomna!!!

//Björn

Slowpoke
2003-09-10, 04:44
Din wastegate klocka är dålig!

Bateman
2003-09-10, 06:51
Ok!
E fjädern i den för slapp då kanske?

//Björn

Supramannen
2003-09-10, 13:19
DIna turbos kan va slut

Bateman
2003-09-10, 22:28
DIna turbos kan va slut

Ok, även fast den orkar spoola up på högre växlar?
Den kan ladda 1,4bar på sexan!

//Björn

-FW-
2003-09-10, 22:47
DIna turbos kan va slut

Ok, även fast den orkar spoola up på högre växlar?
Den kan ladda 1,4bar på sexan!

//Björn

På polarens Sierra Cossie var det likadant när hans turbo var slut så det kan det mycket väl vara. Den laddade lite sporadiskt 1,0-1,6 på 1-2-3 men på 4:an och 5:an så laddade den nästan alltid 1,6 bar.