handdator

Visa fullständig version : Behöver lite hjälp här


beyarn
2008-03-17, 21:08
Hejhej, Jag behöver hjälp vart ja kan få tag på orginal bromsklossar samt skivor till min japspecc supra -93a, kan även tänka mej köpa begagnade skivor back i bra skick.

Har ladd problem med bilen helt plötsligt, Laddade 1.2 och lite där till för en månad sedan, Sen nu får ja inte den att ladda mer en 0.9 ! Även då jag vet att jag inte pillat på något efter jag fått den att gå på 1.2, Har en HKS EVC bc, Kan den vara problemet? Jag har kopplat den rätt osv vad jag vet men men. Eller kan min boost cut controler vara paj eller dyl?

Sen även min speed cut controler värkar inte funka, Den är inkopplad av någon gammal ägare har kvitto på den från supramannenracing så tror kanske ni har kopplat in den så den bör vara rätt. Någon som vet hur "piggarna" ska stå?

Mvh; Beyarn. Tacksam för svar!www.garaget.org/beyarn

Rainman
2008-03-18, 08:54
Bromsar tycker jag att du ska köpa av SMR, så är du säker på att du får rätt.

beyarn
2008-03-18, 17:09
Bromsar tycker jag att du ska köpa av SMR, så är du säker på att du får rätt.


Okej, Tack för tipset... vet du ett ca pris för bara skivor bak? jap specc -93.Någon som vet va mitt ladd problem kan vara? Kan jag dra ut något för att se om bilen ger mer en 0.9? Tänkte om det är min boost cut controler som är paj eller glapp.


Mvh; Beyarn