SMR - Forum

SMR - Forum (http://www.supramannen.com/index.php)
-   Teknik Mkiv (http://www.supramannen.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Problem med AEM (http://www.supramannen.com/showthread.php?t=7187)

T-rex 2007-02-17 06:36

Problem med AEM
 
Hej!

Jag har stora problem med mitt AEM. Får ingen tomgång och den är svårstartad.
Min mappare har provat med det nyaste AEM:et på min bil också och då går det bra. Det finns också den senaste mjukvaran i den.

Hade tänkt skicka den till usa för översyn men de visade sig att supporten var lika med 0.

Verkar nästan som någon komponent är sönder el dyl.

Är det någon som vet någon som är alldeles sjujävlig på AEM? Eller har erfarenheter av äldre AEM.

Detta kan kanske vara svårt att kolla då man säkerligen måste ha speciella instrument.

Mvh Thomas.

Ulrik 2007-02-17 10:19

Joel har väl AEM, hör med han kanske ?

:)

Turbo Skegget 2007-02-17 11:52

Kanske höra med Supramannen....???

Supramannen 2007-02-17 12:07

Ser inte problemet har gjort och sålt AEM sen dom första kom tills idag och aldrig haft nått problem med dom eller liknade saker du pratar om...

Mitt tips är att lämna in bilen till nån som kan AEM bra, typ vi på SMR..:)

Att supporten är noll i USA är bullshit, den är bland det bättre va det gäller EMS....

T-rex 2007-02-17 22:03

Citat:

Ursprungligen postat av Supramannen (Inlägg 74159)
Ser inte problemet har gjort och sålt AEM sen dom första kom tills idag och aldrig haft nått problem med dom eller liknade saker du pratar om...

Mitt tips är att lämna in bilen till nån som kan AEM bra, typ vi på SMR..:)

Att supporten är noll i USA är bullshit, den är bland det bättre va det gäller EMS....

Har en hel del mätare och annan hårdvara som måste installeras först innan mappning som aldrig blev fixat förra året. Vill ju vara ganska säker på att det går att mappa så jag inte åker upp förgäves.

Jag är inte så duktig på teknisk engelska, lite jobbigt att ringa dit o söka efter ord hela tiden. Men å andra sidan så hittade jag inget bra nr att ringa heller.

Mvh Thomas

weglin 2008-07-30 17:13

Citat:

Ursprungligen postat av T-rex (Inlägg 74150)
Hej!

Jag har stora problem med mitt AEM. Får ingen tomgång och den är svårstartad.
Min mappare har provat med det nyaste AEM:et på min bil också och då går det bra. Det finns också den senaste mjukvaran i den.

Hade tänkt skicka den till usa för översyn men de visade sig att supporten var lika med 0.

Verkar nästan som någon komponent är sönder el dyl.

Är det någon som vet någon som är alldeles sjujävlig på AEM? Eller har erfarenheter av äldre AEM.

Detta kan kanske vara svårt att kolla då man säkerligen måste ha speciella instrument.

Mvh Thomas.

hej!
Fick du någon ordning på denna Aem box? Jag tror nämligen att det är din gamla box jag har köt av rainman nu. kan det stämma?

mvh johan


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:47.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.