SMR - Forum  

Gå tillbaka   SMR - Forum > Teknik > Teknik Mkiv
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2003-08-07, 22:43
Andreaz Andreaz är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Aug 2003
Ort: Upplands Väsby
Inlägg: 127
Skicka ett meddelande via ICQ till Andreaz Skicka ett meddelande via MSN till Andreaz
Standard Styra Mkiv med dator

Undrar om man kan koppla in typ sin bärbara dator och "programmera om" bilen. Typ styra laddtryck, soppatryck, eller finns färdiga program att tanka över.
Sen skulle det va schysst o få upp information om bilen i en logg fil.
Svara med citat
  #2  
Gammal 2003-08-07, 23:12
Thomas T66 Thomas T66 är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Halmstad
Inlägg: 1 593
Standard

Antar att det är en orginalare.
aldrig hört talas om nåt sånt möjligtvis självdiagnostik box då

ehh! skaffa dig ett häftigt ems så kan du ändra titta logga leka hur mycket du vill
__________________
Mvh Thomas :D
Svara med citat
  #3  
Gammal 2003-08-07, 23:35
Supramannens avatar
Supramannen Supramannen är inte uppkopplad
Administratör
Site adminSupramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Vallentuna
Inlägg: 8 989
Skicka ett meddelande via ICQ till Supramannen
Standard

Finns ej
__________________
Porsche Gt2 "RS"
Mvh
Rickard
Svara med citat
  #4  
Gammal 2003-08-07, 23:47
Andreaz Andreaz är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Aug 2003
Ort: Upplands Väsby
Inlägg: 127
Skicka ett meddelande via ICQ till Andreaz Skicka ett meddelande via MSN till Andreaz
Standard

Har letat runt lite på nätet nu för att få fram information om EMS.
Men vad jag fattar så är ju EMS det jag är ute efter, eller?
Du kopplar till datorn och kan styra massa saker?
Svara med citat
  #5  
Gammal 2003-08-08, 00:00
Supramannens avatar
Supramannen Supramannen är inte uppkopplad
Administratör
Site adminSupramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Vallentuna
Inlägg: 8 989
Skicka ett meddelande via ICQ till Supramannen
Standard

EMS= Elektronik Mangament system alltså styrsytem alla Motec, Autroni, AEM, Haltech,mm,mm

Du kommer inte in i mkivens box på det sätt du vill
__________________
Porsche Gt2 "RS"
Mvh
Rickard
Svara med citat
  #6  
Gammal 2003-08-08, 22:49
Ranger Ranger är inte uppkopplad
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: København...
Inlägg: 197
Standard

EMS kan kun anbefales...
2 af mine kompiser her i danmark køre allerede med det på deres mkIV`s
Og de køre bare BRA...
jeg har også invisteret i en AEM ems til min! mangler bare at finde en blok, så er jeg godt kørende... 8)
__________________
94 black 6speed- SOLD

F150 Fully Build...
and e36 coupe soon to be 2jz-gte powered ;)
Svara med citat
  #7  
Gammal 2003-08-09, 02:47
Supramannens avatar
Supramannen Supramannen är inte uppkopplad
Administratör
Site adminSupramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Vallentuna
Inlägg: 8 989
Skicka ett meddelande via ICQ till Supramannen
Standard

Men passa er nån grad fel på tändningen så kan ni handla ny motor igen, ett är bra men tillåter mer justering vilket kan leda till mer fel
__________________
Porsche Gt2 "RS"
Mvh
Rickard
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
s: bärbar dator Nalle-74 Delar 1 2005-08-09 19:01
Hur för man över bilder från SE T610 till dator? -FW- Skitsnack 6 2003-06-13 12:58


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:26.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.