handdator

Visa fullständig version : Loggon??


Hanky
2003-03-28, 16:25
Skulle inte någon kunna fixa loggon till sidan??
kanske Nikos Supramannen´s bilder som han fixade??
Eller någon snygg supra som man kanske kan rösta fram?
Det ser ju lite tråkigt ut utan någon bild. :roll:
Mvh Hanky

de Schalom
2003-03-28, 16:37
Skulle inte någon kunna fixa loggon till sidan??
kanske Nikos Supramannen´s bilder som han fixade??
Eller någon snygg supra som man kanske kan rösta fram?
Det ser ju lite tråkigt ut utan någon bild. :roll:
Mvh Hanky

Håller med totalt, men jag tror att Rickard väntar på någon bild från Martin eller hur det nu var. Men man borde kunna ha något annat under tiden, kan ju inte vara så svårt att byta bild licksom

Rainman
2003-03-28, 22:38
Jo, det är bara det att "vi" inte riktigt vet hur man gör...
Jag gjorde en liten bild för ett tag sen som skulle kunna funka tills vidare, men vi är lite osäkra på hur man gör....*hehe* Men det kommer att lösas.
Vad tycker NI om den här?
http://w1.854.telia.com/~u85433397/bilder/Andra_saker/logo.gif

Egnell
2003-03-28, 22:54
Ser ju bra ut!... lite större kanske? eller?

de Schalom
2003-03-29, 02:11
Rainman, fråga bbbzooloo om ni är osäkra på bild biten. Han verkar ha järnkoll på detta tycker jag.

Supramannen
2003-03-29, 12:01
Grejen är att jag inte har tillgång tillservern allt ligger på

de Schalom
2003-03-29, 12:04
Grejen är att jag inte har tillgång tillservern allt ligger på

Då är det lite svårare att byta bild.

Egnell
2003-03-29, 12:09
Vem har tillgång då?

Nikki
2003-03-29, 15:53
Sidan ligger på dstr:s server... man får prata snällt med honom...

Mvh Nikki

Egnell
2003-03-29, 15:56
capish... fram med piskan! :twisted: