handdator

Visa fullständig version : Något fel på siten?


Junior
2004-03-11, 23:38
Nu sen ni gjort om den så måste jag logga in 2 ggr innan de står att jag är inloggad och då ser jag inte vilka post som är nya för alla markeringar blir vita, troligast för min "dubbelinloggning" jag gör varje gång.
Nån annan än jag som har upplevt de här problemet?

Supramannen
2004-03-12, 02:28
Inte jag funkar perfa för mig

Phantom
2004-03-12, 08:18
Nu sen ni gjort om den så måste jag logga in 2 ggr innan de står att jag är inloggad och då ser jag inte vilka post som är nya för alla markeringar blir vita, troligast för min "dubbelinloggning" jag gör varje gång.
Nån annan än jag som har upplevt de här problemet?

mmm samma här ibland +att det kan vara segt att ladda sidan.

holck
2004-03-12, 13:42
Ingenting har gjorts om.
Det ända som har ändrats är att forumet har blivit uppgraderat från
2.0.4 till 2.0.6, fast med 2.0.4:ans sql.
Ska undersöka om detta kan ha något samband.

Som ni ser så står ju 2.0.4 längst nere och det är vad sql:en rapporterar.
Men forumets version är inte desamma! (=

Återkommer.

Ingenting har gjorts om.
Det ända som har ändrats är att forumet har blivit uppgraderat från
2.0.4 till 2.0.6, fast med 2.0.4:ans sql.
Ska undersöka om detta kan ha något samband.

Som ni ser så står ju 2.0.4 längst nere och det är vad sql:en rapporterar.
Men forumets version är inte desamma! (=

Återkommer.

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=178077

För er som känner er intresserade.
*lagar*




http://www.supramannen.com/viewtopic.php?t=1936

Nikki
2004-03-24, 21:27
Nu är d strul IGEN..... *förbannad*

Supramannen
2004-03-24, 22:23
Lung och fin NIki

Be Someone säga till Anders så fixar han det

Rainman
2004-03-24, 22:45
Nikki: Ta bort cookie:n som heter något med supramannen i C:\Documents and Settings\Administratör\Cookies

Ha internet explorer fimpat när du gör det...
*puss*

Supramannen
2004-03-24, 22:47
Har gjort det, samma fel nu igen, funkade ett par dar

Rainman
2004-03-24, 22:54
Har gjort det, samma fel nu igen, funkade ett par dar
hmm, åfan... :?:

holck
2004-03-25, 00:05
Märkligt att vissa har problem, inte andra.
Hur kakan ser ut bestäms i forumskonfigurationen och de är efter
standard, dvs, så som forumet vill att de ska se ut.

Siten har blivit flyttad = nytt ip, ny burk, nya grejjor.
Gamla kakan MÅSTE bort!

Jag tror ett stort problem ligger i att folk länkar olika hit och dit..
Jag har sett dessa länkar flyga omkring;

www.supramannen-racing.com/forum
www.supramannen.com/forum
www.supramannen.com

Använd enbart www.supramannen.com och låt kakan bli satt DÄR.
Logga ut från forumet först INNAN ni tar bort kakan bara.

Skicka ett PM till mig om ni har problem så får vi se om vi kan lösa det.
Jag har inga problem på min burkar (hemma och på jobb).

Mvh
Anders