handdator

Visa fullständig version : E-a cruising #2 + db-tävling + snyggaste bil-tävling - 31Maj


Overdoze
2003-05-05, 23:15
Hej alla cruisingvänner!

Nu är det härligen dags för: Cruising #2Lördagen den 31:a maj klockan 19.00 möts vi på COOP Forums parkering i Eskilstuna.

Denna gången kommer även 2 tävlingar att arrangeras, dels kommer Bilstereocenter Eskilstuna att arrangera: dB-cup, kvaltävling 1 av 3 (anmälan och info längst ner).
Den andra tävlingen heter: Cruisingens snyggaste bil (anmälan och info längst ner).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan 19.00 möts vi på COOP Forums parkering.
Klockan 19.15 börjar dB-tävlingen.
Cruisingens snyggaste bil kan man rösta på mellan klockan 19.00-20.00.
Vinnarna i bägge tävlingarna koras innan vi börjar cruisa!
Klockan 20.30-21.00 börjar vi cruisa in mot centrum.
Klockan 22.00-22.30 är det återträff på COOP Forum för eftersnack och annat...

ALLA TIDER ÄR CA-TIDER!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Till alla som skall närvara vid cruisingen:
KÖR LUGNT UNDER HELA CRUISINGEN OCH VISA HÄNSYN FÖR ANDRA MEDTRAFIKANTER. INGEN IDIOTKÖRNING I ELLER PÅ VÄG TILL OCH FRÅN CENTRUM!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

VARV 1: Vi åker från COOP Forums parkering ca. klockan 20.30-21.00 mot centrum och svänger höger upp mot tågstationen(nu börjar ”varvet”), svänger vänster i den lilla rondellen vid stationen och ner på Drottninggatan, vidare förbi först Mälardalens Högskola och sedan Cityhuset. Där svänger vi höger in på Rademachergatan fram förbi RIO-biografen, bort till Rolling Rock där vi tar vänster. Nu kör vi rakt fram i rondellen(INTE HÖGER!!!) och över Nybron. Vid Kloster kyrka tar vi höger in på Strandgatan. Vi fortsätter köra Strandgatan tills vi kommer till korsningen Strandgatan/Kungsvägen. Där tar vi höger och fortsätter denna gata tills vi kommer till korsningen Kungsgatan/Kyrkogatan, där vi tar vänster och sedan höger vid polishuset. Nu fortsätter vi Nygatan fram till korsningen Nygatan/Drottninggatan där vi tar höger. Nu har vi gjort det första varvet(starten är den gula punkten på kartan)!!! Det här varvet är blåmarkerat på kartan.

VARV 2,3,4…: Är lika fram till stora rondellen. Där tar vi höger (istället för att åka rakt fram) och sedan första höger in vid Oliwer Twist, vänster förbi Åhléns och raggarparkeringen, sedan höger in på Kyrkogatan. Ändringen på dessa varv är den som är rödmarkerad på kartan. Dessa varv är nog mest igenkända av de flesta Eskilstunabor då det är den här ”rundan” man brukar ”åka”.

Det första varvet har vi dels för att rundan ska bli lite längre, dels för att vi ska få med oss hela ormen och dels för att det inte ska bli totalstopp vid Hotell Smeden(korsningen Nygatan/Drottninggatan) pga. för kort varv och för många bilar!! Men om alla bara följer "Ormen" och inte avviker på "egen runda” så blir allt jättebra.

Anmälan till dB-cup deltävling 1 av 3:
Du anmäler dig genom att ringa till Tony på Bilstereocenter Eskilstuna på telefonnr: 016-126770. Anmälningsavgift ca: 100 kr, sista anmälningsdag är 24/5. Anmälan är bindade och betalning sker på Bilstereocenter Eskilstuna. MYCKET FINA PRISER!!! Tävlingen pågår mellan 19.15-20.30 ca. Finalen för de 3 kvaltävlingarna är i augusti.

Anmälan till Cruisingens snyggaste bil:
Du anmäler dig genom att maila till JimmyG eller Z3M.

JimmyG: jimmyg@gasa.mer.nu
Z3M: z3m@gasa.mer.nu

Anmälningsavgift: 20 kr, sista anmälningsdag är 24/5. Anmälan är bindande och betalning sker på plats. Fint pris + överskjutande pengar till 1:a-pristagaren. Det är för övriga fritt att på plats rösta på de anmälda bilarna. Tävlingen pågår mellan klockan 19.00-20.00.

http://gasa.mer.nu

Overdoze
2003-05-14, 07:33
Ingen som hade tänkt ställa ut sin supra??? :wink:

8)

Overdoze
2003-05-23, 07:46
Ingen som tänker dyka upp,blir ju perfekt efter zatzy träffen i västerås.

//Overdoze 8)

Sparco
2003-05-27, 23:10
inte så konstigt.. får man inte köra som en idiot till träffen så e det ju inte lönt.. det e ju det bästa med evenemang att få äran att bli av med körkortet! :shock: :twisted: :roll: :lol: :wink: :D :D :D

Phasio
2003-05-31, 13:29
I kväll smäller det...På många olika sätt :twisted:

/Overdoze :wink: