handdator

Visa fullständig version : Behövs restriktor i DP?


Stefan Palm
2007-03-18, 13:41
Om man har uppgraderat aggregaten i en j-spec behövs då en restriktor i dp:n?

Och hur kommer det sig att det bara är j-specen som behöver restriktor?
Och är det då någon vits med att montera en dp:n med bättre flöde om man ändå måste ha en restriktor?
Då är ju hela vitsen med att byta till en bättre dp borta.

J-specen är första turbobilen som jag har hört att man måste ha ett "högt" mottryck i.

Supramannen
2007-03-18, 13:59
Behövs på en Euro med men i en annan form, en 3 dp är lagom dom som kör 4 tum tex får skenade laddtryck då wastegates är för små och använder motrycket för att funka tillfredställande

Stefan Palm
2007-03-18, 16:05
Så om jag hakar på en 3"dp så slipper jag lägga dit en restriktor om jag har fattat rätt?

isf är det ju lugnt.

Xantim
2007-03-18, 16:52
Har du en japs måste du ha en restriktor,annars får du skenade laddtryck.

Supramannen
2007-03-18, 19:03
Så om jag hakar på en 3"dp så slipper jag lägga dit en restriktor om jag har fattat rätt?

isf är det ju lugnt.

Nej det funkar ej...

Stefan Palm
2007-03-18, 19:48
Har du en japs måste du ha en restriktor,annars får du skenade laddtryck.

Det är en japs med med andra snurror.

En jäkla skillnad.

Stefan Palm
2007-03-18, 19:50
Vad för storlek ska det vara på det?
Ska bygga eget system.

Xantim
2007-03-18, 22:05
Det är en japs med med andra snurror.

En jäkla skillnad.

Har själv haft det så jag vet vad det är. Byggen en 2,5" så borde du inte ha problem,annars köper du en för 3k eller vad SMR nu tog för dom.