SMR - Forum  

Gå tillbaka   SMR - Forum > Teknik > Teknik MkIII/MR2/Celica GT4
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2005-02-20, 12:15
svante svante är inte uppkopplad
 
Reg.datum: Nov 2004
Ort: vara
Inlägg: 16
Standard Ingen tändning

Hej jag har precis bytt motor i min 89:a MKIII. Men vad hjälper det när jag inte får ut någon ström från tändspolarna, det är för övrigt felkod 12=
RPM signal ( crank angle pulse).. tacksam för tips..
__________________
supra mkIII
Svara med citat
  #2  
Gammal 2005-02-20, 14:04
GLR GLR är inte uppkopplad
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2004
Ort: Im a car tuner, in the garage offcourse!
Inlägg: 140
Standard

Som alltid....kolla att du kopplat in samt kuggat den lille "fördelaren" rätt.
__________________
073-8396576
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
Ingen värme i bilen! nikeless Teknik Mkiv 1 2006-05-03 12:16
Vad for sprut och tändning e det som räknas som supramat, :P tectyl Allmänt 2 2006-02-25 23:51
S: Autronic sm2 inkl 6cyl tändning Nice Delar 0 2005-01-18 12:35
INGEN VÄRME!!!! X-TREME Teknik MkIII/MR2/Celica GT4 10 2003-05-21 18:18
Kolla på den här!!!!! (OBS det är ingen bilfilm) pemo Skitsnack 20 2003-04-04 09:37


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:34.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.