SMR - Forum  

Gå tillbaka   SMR - Forum > Teknik > Teknik Mkiv
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2007-09-09, 19:13
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard Evc 6

Hej! Är det ngn som använder sig av EVC 6 i sin supra? Jag får inte min till att ladda som den ska. Allt är rätt kopplat men antingen så laddar den bara grundtrycket eller så skenar trycket. Några förslag? Har hållt på i timmar och felsökt och provat många olika alternativ.

Mvh Thomas.
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #2  
Gammal 2007-09-09, 20:23
Merls avatar
Merl Merl är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Skövde
Inlägg: 708
Standard

Jag har EVC 6.. funkar fint.
__________________
Supra MKIV, svart eurospec, 6vxl, targa, bpu (Såld)
Supra MKIV, silver eurospec, 6vxl, targa, APU.
Svara med citat
  #3  
Gammal 2007-09-09, 20:46
Apanzor Apanzor är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Ort: Skövde
Inlägg: 295
Standard

har exakt samma problem. Helt plötsligt överladdar den sen så blir det grundtryck. Solenoiden?
__________________
Just an wannabee...!
Svara med citat
  #4  
Gammal 2007-09-09, 20:55
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Merl Visa inlägg
Jag har EVC 6.. funkar fint.
Blev du tvungen att koppla in så att du fick signal till spjället och varvtalet med? Eller kunde du bara köra den som en bc rätt och slätt?
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #5  
Gammal 2007-09-09, 21:09
Apanzor Apanzor är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Ort: Skövde
Inlägg: 295
Standard

Har faktiskt inte kopplat in den till varvantalet än men ska det verklkigen behövas? Har kopplat allt förutom det, kan det vara det kanske, men lite konstigt isf...
__________________
Just an wannabee...!
Svara med citat
  #6  
Gammal 2007-09-09, 22:25
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard

Nej, jag syftade mer på om Merl hade blivit tvungen att koppla så att han fick signal från spjället och varvtalet. Personligen så tror jag INTE att det ska vara nödvändigt för då hade det ju stått i instruktionerna också.
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #7  
Gammal 2007-09-09, 23:03
Merls avatar
Merl Merl är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Skövde
Inlägg: 708
Standard

Jag och Mojje här på forumet hjälpte koppla in Apanzor's BC och vi sket i att koppla in till varvtal/hastighet & spjäll. Trodde inte det skulle behövas.. men man börjar undra.
Som sagt så funkar inte Peter's BC som den ska.. den får ingen signal alls från vakumet.
Så nästa steg är att koppla in resterande EL. Funkar inte det så testar vi med min solenoid.


Jag har kopplat Hastighet & spjäll på min och de funkar klockrent.
Du MÅSTE koppla spjäll, sen kan man välja mellan varvtal eller hastighet.
Kan inte ha alla.


Så jag skulle råda att koppla in allt och utgå därifrån.

Och precis som du säger Tomas så har inte jag kunnat läsa mig till i manualen att man MÅSTE koppla in allt, men så kanske är fallet trots allt.
__________________
Supra MKIV, svart eurospec, 6vxl, targa, bpu (Såld)
Supra MKIV, silver eurospec, 6vxl, targa, APU.
Svara med citat
  #8  
Gammal 2007-09-13, 13:07
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas K Visa inlägg
http://www.supraforums.com/forum/sho...d.php?t=405922

Kanske står något som kan vara till hjälp för någon.

//a
ATT det var! Nu kan vi börja mappa på riktigt. Tack för hänvisningen!

Mvh Thomas.
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #9  
Gammal 2007-09-13, 23:02
Apanzor Apanzor är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Ort: Skövde
Inlägg: 295
Standard

T-Rex - Funkar det nu? isf vad var det som var fel (har inte haft tid att kolla på det än)... // Peter
__________________
Just an wannabee...!
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:40.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.