SMR - Forum  

Gå tillbaka   SMR - Forum > Teknik > Teknik Mkiv
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2007-08-03, 18:22
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard Oljetemp

Ska sätta dit en tempgivare för motoroljan så är det någon som har erfarenhet av var man placerar den bäst?
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #2  
Gammal 2007-08-03, 18:43
Ulriks avatar
Ulrik Ulrik är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Aug 2004
Ort: Skåne
Inlägg: 2 731
Standard

Man kan ju köpa Olje kyl från greddy, den har sån Oil Filter relocation kit, eller bara köpa oil filter relocation kit löst, tror dom har uttag ? :)

Hehe, men finns säkert bra mkt billigare lösningar...
Jag undrar med var man sätter

Olje tryck samt olje temp...

// André
__________________
SÅLD:

Toyota Supra MKIV T78 -93
Euro Spec

www.garaget.org/ulrik
Svara med citat
  #3  
Gammal 2007-08-03, 19:04
T-rex T-rex är inte uppkopplad
VIP Medlem
Supramannen member
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: NV Skåne
Inlägg: 476
Skicka ett meddelande via MSN till T-rex
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ulrik Visa inlägg
Man kan ju köpa Olje kyl från greddy, den har sån Oil Filter relocation kit, eller bara köpa oil filter relocation kit löst, tror dom har uttag ? :)

Hehe, men finns säkert bra mkt billigare lösningar...
Jag undrar med var man sätter

Olje tryck samt olje temp...

// André
Jo, det var ju tanken att jag skulle ha ett sådant men jag måste ha det NU! Så tillsvidare måste jag sätta det ngn annan stans. Men givetvis är jag ju tacksam för ditt förslag ändå, André.
__________________
http://img103.imageshack.us/img103/2531/forummn8.jpg
Silver 95:a T67
Svara med citat
  #4  
Gammal 2007-08-03, 19:35
bagge bagge är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2005
Inlägg: 268
Standard

sätt den i sumpen .......
Svara med citat
  #5  
Gammal 2007-08-04, 23:58
Dante Dante är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Oct 2006
Ort: Trelleborg
Inlägg: 609
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ulrik Visa inlägg
Man kan ju köpa Olje kyl från greddy, den har sån Oil Filter relocation kit, eller bara köpa oil filter relocation kit löst, tror dom har uttag ? :)

Hehe, men finns säkert bra mkt billigare lösningar...
Jag undrar med var man sätter

Olje tryck samt olje temp...

// André
Jag skaffade en sandwich plate med 4 uttag. Monterade Oljetemp, oljetryck i 2 av hålen, pluggade dom andra :)
Svara med citat
  #6  
Gammal 2008-01-09, 08:06
svined svined är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Inlägg: 124
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dante Visa inlägg
Jag skaffade en sandwich plate med 4 uttag. Monterade Oljetemp, oljetryck i 2 av hålen, pluggade dom andra :)
Hur gjorde du med den genomgående bulten, kapade du av den en bit och skruva dig en adapter?
Svara med citat
  #7  
Gammal 2008-01-09, 09:20
Phantom Phantom är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Sep 2003
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 858
Skicka ett meddelande via AIM till Phantom
Standard

Oljetemp = sumpen
Oljetryck = Där org tryckgivare sitter
__________________
Supra Mkiv T67 stroker Singel med sikte på´bra tider på bana
Supra Mkiv 94 eurospec orginal
Svara med citat
  #8  
Gammal 2008-01-09, 10:17
svined svined är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Inlägg: 124
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Phantom Visa inlägg
Oljetemp = sumpen
Oljetryck = Där org tryckgivare sitter
går det inte att sätta dom i en adapterplatta? Eller ja går är ju klart att det gör men blir mätningen korrekt?
Svara med citat
  #9  
Gammal 2008-01-09, 10:22
prosty prosty är inte uppkopplad
Administratör
Site adminSupramannen member
 
Reg.datum: Jul 2004
Ort: Luleå
Inlägg: 1 516
Skicka ett meddelande via ICQ till prosty Skicka ett meddelande via MSN till prosty
Standard

Finns tempkontakter som man kan sätta på pluggen. Men bäst är väl att man monterar det till oljeflyttar kitet. Köp ett, Rickard har bra pris på dem.
__________________
..:: prosty ::..
'94 blk/blk Supra MKIV Eurospec 6-spd
Svara med citat
  #10  
Gammal 2008-01-09, 10:39
svined svined är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: May 2007
Inlägg: 124
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av prosty Visa inlägg
Finns tempkontakter som man kan sätta på pluggen. Men bäst är väl att man monterar det till oljeflyttar kitet. Köp ett, Rickard har bra pris på dem.
fan, har ju redan köpt adapterplattan...
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
Varför ingen oljetemp mätare från fabrik? Supra-Iceman Allmänt 2 2007-02-10 14:21
Koppla in Greddy oljetryck, soppatryck, oljetemp APU Teknik Mkiv 20 2006-01-25 15:59
oljetemp mannen666666 Teknik MkIII/MR2/Celica GT4 4 2004-04-22 20:08


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:28.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.